Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Timmerfabriek Friesland

Houkesloot Toelevering is een vooraanstaande timmerfabriek in Friesland met vestigingen in Sneek en Leeuwarden. In onze timmerfabriek produceren wij onder meer Prefabbeton wanden, houtskelet bouwwanden en houten kozijnen. Deze elementen zijn ook te leveren als één totaalconcept. Zo produceren en leveren wij voor heel Nederland vanuit onze timmerfabriek in Friesland alles wat nodig is voor het samenstellen van een prefab casco, met uitzondering van vloeren. Lees alles over de producten van Houkesloot Toelevering.

Prefab betonwanden van Houkesloot Toelevering

Houkesloot produceert prefabbeton wanden voor seriematige woningbouw. In deze wanden kunnen onze houten kozijnen met een uitstekende luchtdichting direct worden opgenomen. Uiteraard is het ook mogelijk stelkozijnen op te nemen in deze wanden, eventueel voorzien van kunststof of aluminium kozijnen. Door toepassing van deze prefab elementen bent u op de bouwplaats veel minder afhankelijk van de weersomstandigheden!

Houten kozijnen uit de timmerfabriek van Houkesloot

In onze timmerfabriek in Friesland maken wij duurzame houten kozijnen en houten ramen en leveren wij houten deuren voor heel Nederland. Ons hout en onze houtproducten komen altijd uit duurzaam beheerde bossen. Hiervoor hebben wij het Stip-certificaat behaald. De houten kozijnen uit onze timmerfabriek gaan een leven lang mee en zijn onderhoudsvriendelijk. Het grote voordeel van houten kozijnen is dat ze alleen periodiek moeten worden voorzien van een nieuwe verflaag. Dus erg duurzaam en een goede prijs-kwaliteit verhouding.


Houtskeletbouw elementen van Houkesloot Toelevering

In onze timmerfabriek produceren wij houtskeletbouw elementen, met de focus op houtskeletbouw wanden, voorzien van houten kozijnen. Uiteraard kunnen wij deze wanden ook voorzien van stelkozijnen en naar wens uitrusten met de aangeleverde kunststof of aluminium kozijnen. Ook maken wij in onze timmerfabriek houtskeletbouw daken, welke naar wens kunnen worden voorzien van bijvoorbeeld dakkapellen, knieschotten en/of dakgoten.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de productiemogelijkheden van Houkesloot Toelevering.

Offerte aanvraag

Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 - 23 80 20 of mobiel op 06 - 467 33 684.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan