Prefab beton

In onze fabriek in Leeuwarden maken wij geprefabriceerde betonelementen. De wanden worden op maat gemaakt. Wij kunnen deze daardoor leveren in veel verschillende lengtes en diktes.

Wilt u uw bouwtijd flink verkorten en niet teveel betalen? Dan voorzien wij de betonelementen in onze fabriek van isolatie en van complete houten kozijnen, met glas. Schilderen van de kozijnen is niet meer nodig, dat hebben wij al in de fabriek voor u gedaan! Liever kunststof kozijnen of aluminium kozijnen toepassen in onze prefab elementen? Ook dat is mogelijk. Door inbouw van kozijnen in de fabriek bent u verzekerd van een luchtdichte aansluiting tussen kozijnen en de gevel.

Dit kant- en klaarpakket wordt op de bouwplaats afgeleverd en, als u dat wenst, gemonteerd.  Zo wordt bouwen sneller, simpeler en heeft u gegarandeerd een optimaal eindresultaat.

Prefab beton

Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Producten prefab beton

Prefab betonwanden
Prefab betonwanden
Prefab betonwanden

Prefab betonwanden

De prefab betonwanden maken wij in onze fabriek in Leeuwarden geheel op maat. Wij kunnen deze wanden voorzien van isolatie, ramen en deuren. Bij de nieuwbouw van woningen in Groningen wordt veel gewerkt met prefabbeton elementen. Deze worden voorzien van versteviging en inkepingen voor ankers. Zo zijn onze prefabelementen uitermate aardbevingsbestendig.

Betonelementen met isolatie
Betonelementen met isolatie
Betonelementen met isolatie

Betonelementen met isolatie

De energieprijs blijft stijgen, daarom is het belangrijk dat er zuinig met energie omgegaan wordt. De overheid stelt steeds strengere eisen aan nieuwbouwwoningen en bouwwerken (energieprestatiecoëffinciënt). Houkesloot brengt isolatiemateriaal direct op het beton aan. Zo hoeft isolatie niet meer op de bouwplaats te gebeuren. Maar dat is niet alles. Om te voorkomen dat er energie verloren gaat door tocht, voegen wij in onze fabriek direct kozijnen toe aan de betonelementen. Vanzelfsprekend zonder kieren, spleten en naden.

Zo bouwen wij samen met u aan een gezonde toekomst!

Prefab beton met ingebouwde kozijnen
Prefab beton met ingebouwde kozijnen
Prefab beton met ingebouwde kozijnen

Prefab beton met ingebouwde kozijnen

In onze prefabelementen kunnen kozijnen in de fabriek ingebouwd worden. Vanzelfsprekend leveren wij prefabelementen met kozijnen. Maar we gaan een stapje verder en leveren ook elementen met daarin afgelakte en beglaasde houten kozijnen uit onze eigen timmerfabriek. Liever kunststof kozijnen of aluminium kozijnen toepassen in onze prefab elementen? Ook dat is mogelijk.

Toon alle projecten met prefab beton

Voordelen van prefab beton

De voordelen van prefab bouwen zijn groot. Door te kiezen voor een compleet geprefabriceerd casco kunt u:

 • Uw bouwtijd aanzienlijk verkorten.
 • Altijd rekenen op kwaliteit door de strenge kwaliteitsbewaking en prefabricage in een fabriek met een goed klimaat.
 • 'Lichter' bouwen door het toepassen van holle wanden.
 • Veilig bouwen, omdat de woningen minder gevoelig zijn voor inbraken doordat de scheidende en dragende functies bij wanden en gevels geïntegreerd is.
 • Flexibel bouwen, aanpassingen en uitbreidingen zijn naderhand eenvoudig te realiseren.
 • Duurzaam bouwen, doordat er minder energie gebruikt wordt tijdens het productieproces.
 • bouwen met alle vrijheid in ontwerp omdat nagenoeg alle vormen en afwerkingen mogelijk zijn

Door onze houten en betonproducten te combineren ontstaan eindeloze mogelijkheden. Wij leveren:

 • Kozijnen voorzien van glas en met een voorlakbehandeling;
 • Spouwbladen voorzien van kozijnen met glas en voorlaksysteem;
 • Spouwbladen aangevuld met dakelementen en/of dakkapellen;
 • Betonnen spouwbladen voorzien van houten kozijnen, opgenomen in het element.

Betrekt u ons in het voortraject al bij uw plannen? Dan kunnen wij u gedegen advies geven en worden problemen achteraf voorkomen. Houkesloot denkt graag met u mee en adviseert waar nodig.

Duurzaam ondernemen

STIP-Certificaat

Houkesloot geeft om het milieu. Daarom koopt en verkoopt Houkesloot alleen hout uit duurzaam beheerde bossen. Houkesloot heeft hiervoor het STIP-certificaat gekregen. STIP is in het leven geroepen om te bereiken dat uiteindelijk alle hout op de markt voor 100% afkomstig is uit duurzaam beheerd bos.

Duurzaam ondernemen

Het is belangrijk dat wij kunnen leven in een gezonde wereld. Houkesloot maakt zich daar hard voor. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is een verantwoordelijkheid die wij graag met onze opdrachtgevers en partners aangaan. Houkesloot bedenkt oplossingen om de energievraag van een bouw, renovatie of verbouw terug te dringen. Wij produceren zoveel mogelijk duurzaam, gebruiken alleen hout uit duurzaam beheerde bossen en zijn continue bezig met innovaties die het milieu minder belasten.