Luchtdicht bouwen in Harlingen

Houkesloot levert luchtdicht casco Harlingen

In opdracht van Aannemingsmaatschappij Friso levert Houkesloot de complete prefab casco’s van 110 woningen in Plan Zuid Harlingen. De casco’s zijn voorzien van beton met houten kozijnen in een aflakverfsysteem en HR++-beglazing. Tijdens een recente meting van Thermodicht scoorden de woningen een Qv,10-waarde van 0,13.

Levertijden houten kozijnen korter

Levertijden houten kozijnen korter

Korte levertijden van houten kozijnen? Bij Houkesloot kan het. Door het aanpassen van het productieproces en het werken met BIM heeft Houkesloot de levertijden perfect onder controle en worden de klanten sneller bediend. Ook lukt het om meerdere klanten tegelijk te helpen. Dat levert tevreden klanten op. Commercieel manager Geert Hoekstra vertelt er meer over.

Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

 

De website van Houkesloot was aan vervanging toe. Samen met het vooraanstaande ICT-bedrijf Snakeware uit Sneek hebben we een langetermijnstrategie geformuleerd. De nieuwe site toont niet alleen de projecten waar Houkesloot aan werkte, maar geeft ook een duidelijk overzicht van de producten die Houkesloot levert.

 

 

100% Kwaliteit en Zekerheid bij Houkesloot

100% Kwaliteit en Zekerheid bij Houkesloot

Houkesloot gaat voor kwaliteit. Onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en transparantie. Daarom kregen wij onlangs het HOUT100%-certificaat uitgereikt.  

Zonnepark Houkesloot Prefab geopend

Zonnepark Houkesloot Prefab geopend

Naast de fabriek van Houkesloot Prefab in Leeuwarden is, in opdracht van ZoninL, een nieuw zonnepark gerealiseerd. Friso Bouwgroep is één van de partners van dit bijzondere project. Door de zonnepanelen is Houkesloot Prefab op weg naar een gasloze bedrijfsvoering.

 

 

BIM-service bij Houkesloot

BIM-service bij Houkesloot

De afgelopen jaren groeide de rol van BIM* binnen de bouw. De bouwtekeningen en gegevens van architect, constructeur, installateur en toeleveranciers worden allemaal ingevoerd in een 3D-model. Houkesloot heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in kennis en is daardoor in staat om BIM-service te verlenen, zoals BIM-coördinator Hans de Jong van Houkesloot het noemt.

Stip logo

Duurzaam Houkesloot krijgt STIP-certificaat

Houkesloot koopt en verkoopt alleen hout uit duurzaam beheerde bossen. Op vrijdag 12 januari 2018 is Houkesloot daarom gecertificeerd op grond van de STIP-regeling. De heer van Doorn, directeur van SKH, heeft het certificaat aan Geert Hoekstra, Klaas Jansma en Herman van der Pol overhandigd.

Adressen
Hoofdvestiging en postadres
Houkesloot Toelevering B.V.
Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl
Bezoekadres en postadres
Timmerfabriek Houkesloot B.V.
Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl
Bezoekadres en postadres
Houkesloot Prefab B.V.
Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl