Houkesloot Totaalconcept

Helemaal in haar element is Houkesloot wanneer alle disciplines samengevoegd worden. Door onze specialisaties te bundelen zijn we in staat een compleet, geïsoleerd, prefabcasco te leveren. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook veel sneller en goedkoper dan reguliere bouw. Als u dit wenst kunnen wij de elementen op de bouwplaats voor u monteren. Om ervoor te zorgen dat uw gebouw in optimale conditie blijft kunt u een meerjarenonderhoudsplan afsluiten (concept IV).

Het Houkesloot Totaalconcept kan samengesteld worden met:

Liever aluminium of kunststof kozijnen? Ook die kunnen door ons ingebouwd worden.

Houkesloot maakt bouwen betaalbaar!

Houkesloot Totaalconcept

Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl

Downloads & Contact
110 woningen Harlingen

110 woningen Harlingen

Woningen Tersluis Meerstad

Woningen Tersluis Meerstad

Eneva - Duurzame vakantiewoningen Akkrum

Eneva - Duurzame vakantiewoningen Akkrum

Cubestee woningen Eindhoven

Cubestee woningen Eindhoven

Granenbuurt Drachten

Granenbuurt Drachten

Toon alle projecten

Productanimatie

Onderstaande animatie laat zien hoe Houkesloot Toelevering vanuit twee verschillende disciplines samenwerkt aan het realiseren van een complete gevel. In het eerste proces zie je de productie van het houten kozijn. Van ruwe balken tot een compleet kozijn voorzien van glas, ramen, deuren, hang- en sluitwerk etc.


In onze houtskeletbouw afdeling wordt het kozijn verwerkt in het element. Hier worden alle vooraf het op maat gemaakte onderdelen (hout en plaatmateriaal) samengesteld tot 1 element en voorzien van isolatie en folies en kozijnen. De animatie laat schematisch zien hoe we complete gevels maken. Met behulp van BIM, digitalisering en samenwerking.

Totaalconcept; eindeloos veel mogelijkheden

Prefab elementen; je blijft combineren!

Samenwerken vinden wij belangrijk, ook intern. Daarom bundelen wij de krachten van onze verschillende disciplines. Hierdoor kunnen wij u een totaalconcept aanbieden. In de fabriek voorzien wij de prefabelementen van houten deuren, ramen en zo u wenst beglaasde kozijnen (aluminium of kunststof is ook mogelijk). De kozijnen en deuren kunnen compleet gelakt worden geleverd (concept III). Geheel naar uw wensen kunnen wij de elementen op de bouwplaats monteren. En wanneer u uw gebouw in optimale conditie wilt houden kunt u een meerjarenonderhoudsplan afsluiten (concept IV). Wij sluiten exact aan op uw wensen. De mogelijkheden van prefab bouwen zijn legio, wat vooral voor ontwikkelende opdrachtgevers zeer interessant is. Bouwen wordt zo efficiënter en sneller. En u bespaart op de bouwkosten!

Wij leveren:

  • Kozijnen voorzien van tripple glas en compleet afgelakt in elke gewenste kleur;
  • Spouwbladen voorzien van kozijnen met glas en voorlaksysteem;
  • Spouwbladen aangevuld met dakelementen en/of dakkapellen;
  • Betonnen spouwbladen voorzien van houten kozijnen, opgenomen in het element.

Bouwen met elementen is bouwen van de toekomst

Bouwen met componenten komt meer en meer in zwang. Het is dé manier om goedkoper en met meer kwaliteit te bouwen.Volgens ons is het bouwen in componenten de basis voor het bouwen van de toekomst. Houkesloot kan een totaalconcept leveren. Volledig afgelakte, beglaasde kozijnen worden in onze fabriek geïntegreerd in de prefabelementen (zowel onze betonnen elementen als onze houtskeletbouw elementen). Wij monteren deze elementen graag op de bouw. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een geïsoleerd en luchtdicht casco!

De voordelen zijn legio:

  • minder verspilling door optimaal afstemmen van de productie binnen één bedrijf en just-in-time levering;
  • kostenreductie;
  • betere kwaliteit.

Prefab bouwen is het bouwen van de toekomst!

Duurzaam ondernemen

STIP-Certificaat

Houkesloot geeft om het milieu. Daarom koopt en verkoopt Houkesloot alleen hout uit duurzaam beheerde bossen. Houkesloot is daarom gecertificeerd op grond van de STIP-regeling. STIP is in het leven geroepen om te bereiken dat uiteindelijk alle hout op de markt voor 100% afkomstig zal zijn uit duurzaam beheerd bos.

Duurzaam ondernemen

De wereld waarin we leven en werken is belangrijk. Ook voor Houkesloot. MVO is een gezamenlijke verantwoordelijkheid die wij graag samen met onze opdrachtgevers en partners aangaan. Houkesloot bedenkt oplossingen om de energievraag van een bouw, renovatie of verbouw terug te dringen. Wij produceren zoveel mogelijk duurzaam, gebruiken alleen hout uit duurzaam beheerde bossen en zijn continue bezig met innovaties die het milieu minder belasten.