Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Timmerfabriek Houkesloot

In 1983 is de timmerfabriek van Houkesloot in Sneek gestart met de productie van houten kozijnen en ramen. Houkesloot is van timmerfabriek uitgegroeid tot een stabiele allround partner op het gebied van machinaal timmerwerk, prefab houtskeletbouw en prefab beton. Naast de timmerfabriek in Sneek produceert Houkesloot in Leeuwarden houtskeletbouw en prefab beton. Bij deze twee vestigingen werken ruim 80 medewerkers die een jaaromzet realiseren van ruim 16 miljoen.

Het leveren van een constant goede kwaliteit tegen de juiste prijs, met een flexibel productieproces dat naadloos aansluit bij het proces van onze opdrachtgevers, dat is waar Houkesloot voor staat! We werken vaak samen met vaste ketenpartners en investeren in innovatie en duurzaamheid. De unieke combinatie van beglaasde, afgelakte kozijnen in prefab beton of houtskeletbouwelementen is onze specialiteit.


Lean bouwen bij timmerfabriek Houkesloot

Door lean te bouwen zijn wij in staat om het totale proces te optimaliseren en te versnellen. Ook zorgt deze samenwerking voor een betere afstemming tussen ontwerp en uitvoering. Zo houden we elkaar scherp en zetten we elkaar aan tot innovatie. Het resultaat van dit alles? Tevreden klanten, tevreden eindgebruikers en medewerkers die met passie aan projecten werken. Daar doen we het tenslotte voor.

Duurzame timmerfabriek

De productie van houten kozijnen, deuren en ramen is duurzaam. Duurzaamheid houdt echter niet op bij het bouwproces. Een voorbeeld: de verwarming van de timmerfabriek in Sneek gebeurt door warmte- /koudeopslag (WKO) en het opwekken van stroom in Leeuwarden door windmolens en zonnepanelen.

Het hout dat wij gebruiken is duurzaam verworven. Met moderne machines wordt het hout bewerkt en worden houten kozijnen geproduceerd en naar wens in de grondverf gezet of geheel afgelakt. Ook houten deuren leveren wij afgelakt, in elke gewenste kleur. Door gebruik van moderne machines wordt een hoogwaardig product gemaakt en gaan de houten kozijnen, deuren en ramen een leven lang mee!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden van onze timmerfabriek in Sneek.

Offerte aanvraag

Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 - 23 80 20 of mobiel op 06 - 467 33 684.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan