Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl

Downloads & Contact
Woningen Tersluis Meerstad
Woningen Tersluis Meerstad
Woningen Tersluis Meerstad

Woningen Tersluis Meerstad

Aannemingsmaatschappij Friso bouwt aan de Zomerdijk in totaal 3 vrijstaande woningen, 14 halfvrijstaande woningen en 9 rijwoningen. De woningen hebben een grote verscheidenheid in het uiterlijk waardoor er een prachtig en afwisselend straatbeeld ontstaat.

Dit project wordt gebouwd met het Houkesloot Totaalconcept. Concreet betekent dat dat Houkesloot de volgende producten voor dit project levert: prefabbetongevels in de fabriek voorzien van afgelakte kozijnen en beglazing en houtskeletbouw daken leveren.

Tersluis is de nieuwste wijk van Meerstad. Het ligt aan het Woldmeer, het park en de vaarverbinding. Daarom is Tersluis een plek waar je kunt wonen met veel ruimte en natuur om je heen. Je kunt er niet alleen kiezen uit verschillende woonsferen, maar ook uit allerlei woningtypen. De kleine haven, voor boten van bewoners en bezoekers, markeert aan de westzijde de entree naar Tersluis. Aan het ‘havenhoofd’ zal in de nabije toekomst het drijvende informatiecentrum van Meerstad komen te liggen.