Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Prefab woning

Er worden hoge kwaliteitseisen gesteld aan de bouw van woningen. Houkesloot Toelevering is ervan overtuigd dat prefab bouwen dé optimale bouwmethode is om aan die eisen tegemoet te komen. Bovendien is een prefab woning de beste oplossing voor de snel oplopende vraag naar nieuwe woningen met korte bouwtijd en een hoge kwaliteit. Een bijkomend voordeel? Tijdens de bouw bent u minder afhankelijk van weersomstandigheden!

Prefab bouwen wordt steeds populairder! Bij Houkesloot vertellen wij u graag over de vele voordelen van houtskeletbouw en prefab beton!

Complete prefab cascowoning met Houkesloot wanden en daken

Houkesloot Toelevering levert wanden en daken voor een complete prefab woning. Voor de wanden kan worden gekozen uit houtskeletbouw en betonwanden. Deze worden door Houkesloot geproduceerd in de eigen prefabafdeling. De wanden kunnen worden voorzien van houten kozijnen of stelkozijnen die wij zelf produceren. Naar wens worden kunststof- en aluminiumkozijnen ingebouwd. Daken, vaak een sporenkap met hoge isolatiewaarde, kunnen worden voorzien van panlatten en dakvensters. Zo kunt u op de bouwplaats direct wind- en waterdicht bouwen.

Prefab woning met Houkesloot kozijnen

Onze houten kozijnen zijn van hoge kwaliteit en kunnen in de fabriek worden afgeschilderd en voorzien van beglazing en deuren. Daarmee zijn onze prefab houtskeletbouw elementen uitermate geschikt voor het prefab casco. De houten kozijnen zijn naar wens te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige verflaag in elke gewenste kleur en zijn daarmee onderhoudsvriendelijk. Pas na 10 jaar is een schilderbeurt nodig. Een mooi moment om van kleur te wisselen als u dat wenst.

Luchtdichte prefab woning

Door alle onderdelen voor de prefab woning, zoals wanden, daken en kozijnen, als geheel bij Houkesloot te laten produceren, ontstaat een prefab woning met een zeer goede luchtdichting door bijzonder goede aansluitingen. Dit totaalconcept draagt bij aan een uitstekende energiezuinige en comfortabele woning.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden van prefab woning elementen.

Offerte aanvraag

Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 - 23 80 20 of mobiel op 06 - 467 33 684.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan