Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Timmerfabriek Houkesloot levert kozijnen aan vakantiewoningen Schoorl

In opdracht van Kopare Develepment BV heeft Timmerfabriek Houkesloot onlangs kozijnen geleverd voor 15 vakantiewoningen in Schoorl. De kozijnen zijn inclusief aflak en glas geleverd. De moderne vakantiewoningen zijn uitgevoerd met grote kozijnen waarbij veel daglicht naar binnenkomt. Kortom een kolfje naar de hand van kozijnenfabrikant Houkesloot.

Duurzame houten kozijnen

De houten kozijnen en deuren zijn in de moderne fabriek van Houkesloot voorzien van grondverf en afgelakt in de gewenste kleur. De houten kozijnen zijn met (triple+)beglazing geleverd. Naast kozijnen levert Houkesloot ook deuren en ramen. Allemaal van duurzaam hout en onder geconditioneerde omstandigheden geproduceerd. De deskundige medewerkers werken met CNC-aangestuurde machines.

Kozijnen in prefab of betoncasco

Wilt u houten kozijnen en deuren, geïntegreerd in een prefab houtskeletbouw of betoncasco, voorzien van beglazing op uw bouwplaats geleverd hebben? Ook dat is mogelijk bij Houkesloot. Houten kozijnen passen perfect in bouwprojecten waarbij energiezuinig en luchtdicht bouwen prioriteit heeft. Houten kozijnen voldoen aan de wetgeving op het gebied van wind- en waterdichtheid. En ze gaan erg lang mee. Houten kozijnen zijn daarom altijd een slimme keuze!

→ Meer informatie of direct een offerte aanvragen? Klik hier voor onze contactgegevens.