Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Kozijnen Friesland

Houkesloot produceert kozijnen in Friesland voor heel Nederland. Samen met onze afnemers, zoals aannemers en woningcorporaties, zorgen wij ervoor dat kozijnen op de bouw perfect kunnen worden verwerkt in het proces. Zo kunt u snel en adequaat produceren op de bouwplaats. Vanaf de start in 1984 zijn wij gespecialiseerd in de productie van kozijnen in Friesland. Onze ervaring zorgt voor de beste oplossingen voor uw kozijnen!

Kozijnen in Friesland

Houkesloot Toelevering produceert onder meer houten kozijnen, deuren en ramen. Ook produceren wij complete prefab bouwelementen, zowel in hout als beton. Daarbij kunnen wij de houten kozijnen die wij produceren uitstekend verwerken. Ook kunnen kunststof kozijnen worden verwerkt. Afhankelijk van de situatie kunnen wij samen met u de beste keuze maken. Houten kozijnen zijn echter duurzaam en gaan een leven lang mee. Voor kozijnen en het verwerken van kozijnen in prefab bouwelementen bent u bij Houkesloot aan het juiste adres.

Houten kozijnen in Friesland

Houten kozijnen produceren wij op maat, geven wij de elke gewenste kleur, inclusief laklaag én naar wens voorzien van beglazing. Zo bent u ervan verzekerd dat ze snel en efficiënt in de woningen kunnen worden geplaatst. Daarnaast zijn de eigenschappen van houten kozijnen uitstekend. Onze houten kozijnen in Friesland zijn brandvertragend, eenvoudig te repareren én geheel naar wens en op maat samen te stellen!

Kozijnen Friesland bij Houkesloot

Heeft u al een keuze gemaakt voor houten kozijnen in Friesland of omgeving? Bij Houkesloot Toelevering helpen we u graag verder bij het ontwerpen en samenstellen van de meest geschikte kozijnen in uw situatie.

CTA Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden van kozijnen in Friesland.

Offerte aanvraag

Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 - 23 80 20 of mobiel op 06 - 467 33 684.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan