Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Houten kozijn op maat

De productie van houten kozijnen op maat is precisiewerk. Het deskundige team van Timmerfabriek Houkesloot verstaat dit vak. Timmerfabriek Houkesloot levert kwaliteit. Dat doet zij door een gedegen voorbereiding, Na ontvangst van uw aanvraag worden uw gegevens voor de houten kozijnen op maat in ons computersysteem ingevoerd. Vervolgens maken wij de calculatie, offerte en kozijntekening. Na opdracht gaan wij aan de slag en produceren wij de houten kozijnen. Vervolgens worden ze in onze moderne spuiterij voorzien van grondverf en eventueel afgelakt. En naar wens  is het ook mogelijk deze kozijnen te voorzien van (triple+) beglazing.

Houten kozijn op maat met een lange levensduur

Alle kozijnen worden gefabriceerd in een gecontroleerde omgeving in de timmerfabriek van Houkesloot. Zo bewaken we de hoge kwaliteit en kunnen we de kozijnen een goede start meegeven. Wanneer u de kozijnen goed onderhoud en reinigt, gaan ze een leven lang mee en wanneer u voor een lichte verfkleur kiest, loopt deze levensduur alleen maar op!

Veilig houten kozijn op maat

Een ander voordeel van houten kozijnen op maat is de veiligheid. De brandwerende kozijnen zijn op brandwerendheid getest in het Centrum voor brandveiligheid ‘Efectis Nederland’. De brandvertraging van binnen naar buiten is 30 minuten, en andersom zelfs 60 minuten is goed haalbaar! Daarnaast zijn al onze houten kozijnen inbraak werend.

Meerdere voordelen van een houten kozijn op maat

Ander bijkomend voordeel van houten kozijnen op maat is dat ze het milieu minimaal belasten. Hout legt CO2 vast door fotosynthese, wat ervoor zorgt dat duurzaam geproduceerd hout kan bijdragen aan het terugdringen van de opwarming van de aarde. Daarnaast is hout recyclebaar, CO2-neutraal én biologisch afbreekbaar: erg milieuvriendelijk dus! Tot slot zijn onze kozijnen in iedere kleur te verven en passen ze in iedere bouwmethode.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden op het gebied van houten kozijnen.

Offerte aanvraag

Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 - 23 80 20 of mobiel op 06 - 467 33 684.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan