Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Houten deuren op maat

In 2007 opende Timmerfabriek Houkesloot in Sneek (Friesland) de deuren van de nieuwe timmerfabriek. Hier worden houten kozijnen, houten deuren en ramen op maat gemaakt. Allemaal van duurzaam hout en onder geconditioneerde omstandigheden. De deskundige medewerkers werken met CNC aangestuurde machines. De houten deuren die op maat worden gemaakt, worden in de moderne spuiterij voorzien van grondverf en afgelakt. De houten kozijnen kunnen met (tripple+) beglazing geleverd worden.

Praktische houten deuren op maat

Een op maat geproduceerde houten deur is comfortabel en praktisch, door de isolerende werking van hout. Als alle deuren in een woning van hout zijn gemaakt, blijft de temperatuur in de verschillende kamers constanter. In de winter houden ze warmte vast, en in de zomer houden ze de hitte buiten! Een ander voordeel van houten deuren is dat ze geheel op maat worden gemaakt. Bij Houkesloot Toelevering hebben we de mogelijkheid houten deuren op maat te maken en in iedere gewenste kleur te spuiten en af te lakken!

Duurzame houten deur op maat

Bij de productie van houten deuren op maat besteden wij veel aandacht aan duurzaamheid. De houten deuren die in de timmerfabriek van Houkesloot worden geproduceerd zijn namelijk gemaakt van duurzaam hout. Dit hout groeit op een gecontroleerde manier en er wordt na oogsten opnieuw gepland, zodat er minimale negatieve effecten voor de omgeving zijn.

Prefab houtskeletbouw

Wilt u de houten deuren en kozijnen op maat gemaakt en geïntegreerd in een prefab houtskeletbouw of betoncasco, voorzien van beglazing, op uw bouwplaats geleverd hebben? Ook dat is mogelijk. Houten kozijnen passen perfect in bouwprojecten waarbij energiezuinig en luchtdicht bouwen prioriteit heeft. Houten kozijnen voldoen aan de nationale en internationale wetgeving op het gebied van wind- en waterdichtheid. Houten kozijnen zijn daarom altijd een slimme keuze!

CTA Neem contact met ons op over houten deuren op maat.

Offerte aanvraag

Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 - 23 80 20 of mobiel op 06 - 467 33 684.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan