Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: kozijnen@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: prefab@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Houtbouw Friesland

Onder houtbouw verstaan wij houtskeletbouw, complete houten kozijnen, ramen en deuren. Maar ook produceren wij dakkapellen en spouwbladen waarin houten kozijnen zijn opgenomen. Naar wens voorzien van grondverf en eventueel beglazing en aflak. Zo zijn we in staat om samen met u tot de beste oplossing te komen. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voordelen van houtbouw Friesland

Vanuit houtbouw in Friesland kunnen wij u prefab elementen leveren. Daardoor bent u minder afhankelijk van het weer. Maar er zijn er nog veel meer voordelen van houtbouw. Om te beginnen is hout onderhoudsarm en heeft het een lange levensduur. Ook verwerkt Houkesloot voor houtbouw elementen van uitsluitend duurzaam hout, dat op een duurzame manier wordt vervaardigd. Bouwen is daardoor sneller en goedkoper.

Uw houtbouw project realiseren

Houkesloot helpt graag bij het ontwerpen en realiseren van een project op het gebied van houtbouw in Friesland. We beginnen eventueel met inmeten, zodat we het project perfect kunnen voorbereiden in onze werkplaats. Dan worden de tekeningen met een offerte gemaakt. Na akkoord plannen we het project in. En vervolgens is de keuze voor kleuren, formaat en vorm geheel aan u. Doordat wij de beschikking hebben over moderne houtbouw machines, zijn we in staat constructies of elementen naar wens te produceren, te verven en af te lakken. Met prefab elementen wordt nagenoeg elke droom werkelijkheid.

Het plaatsen van een houtbouw object

Dan volgt het plaatsen van de houtbouw objecten. Doordat wij alle objecten zoveel mogelijk afmonteren in onze werkplaats, zal montage op de bouwplaats een korte doorlooptijd hebben. Wij vinden het belangrijk dat er zo weinig mogelijk overlast is, voor bewoners en omwonenden.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden van houtbouw in Friesland.

Offerte aanvraag

Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 - 23 80 20 of mobiel op 06 - 467 33 684.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan