Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Deuren en kozijnen

Deuren en kozijnen worden door Houkesloot Toelevering op maat gemaakt. Door de deuren en kozijnen perfect op elkaar aan te laten sluiten ontstaat een perfect elkaar aansluiten geheel. Bij Houkesloot Toelevering helpen wij u bij het invullen van alle wensen voor uw bouwproject als het gaat om op maat gemaakte deuren en kozijnen. Lees er alles over.

Houten deuren en kozijnen

Hout is uitermate geschikt om deuren en kozijnen van te produceren en kent vele voordelen. Om te beginnen is dat de levensduur. Door houten deuren en kozijnen regelmatig te reinigen en in goede conditie worden gehouden, gaan ze een leven lang mee! Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Hout is recyclebaar en isolerend, maakt hoge brandvertraging mogelijk en draagt bij aan de terugdringen van het CO2. Bovendien past het gebruik van houten deuren en kozijnen in iedere bouwmethode. Van nieuwbouw, renovatie tot prefab woningen en houtskeletbouw!

Kunststof deuren en kozijnen

Prefab bouwen heeft de toekomst. Prefab bouwen garandeert een betere kwaliteit tegen een lagere prijs. Ook is prefab bouwen sneller en duurzamer dan traditionele bouw. Daarbij verwerken wij veelal houten deuren en kozijnen. Mocht er in uw bouwproject een voorkeur zijn voor kunststof deuren en kozijnen, dan kunnen wij deze ook verwerken. Houkesloot Toelevering is dan ook een betrouwbare partner met lange ervaring op het gebied van prefab bouwen. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten.

Deuren en kozijnen van Houkesloot Toelevering

Heeft u voor uw deuren en kozijnen een betrouwbare partner nodig? Houkesloot Toelevering helpt u graag bij de productie van uw nieuwe deuren en kozijnen. Ook wanneer u nog niet helemaal weet of u voor hout of kunststof moet kiezen, geven wij u graag advies over dit onderwerp.


Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden op het gebied van deuren en kozijnen.

Offerte aanvraag

Meer weten?

Meer weten? Neem contact op met Geert Hoekstra: bereikbaar op 0515 - 23 80 20 of mobiel op 06 - 467 33 684.

Offerte aanvraag

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan