Adressen

Hoofdvestiging en postadres Houkesloot Toelevering B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Timmerfabriek Houkesloot B.V.

Tingietersstraat 8
8601 WJ Sneek

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Bezoekadres en postadres Houkesloot Prefab B.V.

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Tel: 0515 - 23 80 20
E: toelevering@houkesloot.nl

Downloads & Contact

Houkesloot Toelevering en Friso Bouwgroep gaan voor HOUT100%

Houkesloot is trots lid van HOUT100%. HOUT100% biedt vier zekerheidslabels, namelijk productzekerheid, prestatiezekerheid, prestatiezekerheid ook op de bouwkundige aansluitingen én exploitatiezekerheid tot 25 jaar en meer. Uiteraard horen bij deze vier zekerheidslabels strenge kwaliteitsnormen en kwaliteitschecks. Uit bouwplaats inspecties is gebleken dat er nog beter omgegaan kan worden met houten kozijnen in de bouwfase. Daarom heeft HOUT100% een campagne gelanceerd. Bij deze campagne delen ze 12 gouden tips voor de verwerking van houten kozijnen. Houkesloot sluit hierbij graag aan.

Het doel van de campagne is, om verwerkers van hout bewust te maken van de 12 meest voorkomende verwerkingsfouten. Wanneer die bewustwording er is wordt er immers nog minder hout verspild én blijft de kwaliteit van de producten behouden. Om de mensen die op de bouw werken daarvan bewust te maken is een keetposter ontwikkeld. Hierop worden de meest voorkomende verwerkingsfouten in beeld gebracht. De onderwerpen zijn heel divers en gaan van opslag en verankering tot luchtdichting. Ook zijn er stickers gemaakt. Die worden op de verpakking van kozijnen geplakt wanneer ze de fabriek verlaten.

Houkesloot Toelevering en haar partner Aannemingsmaatschappij Friso geven aandacht aan deze actie. Dat doen ze door de keetposters in de bouwketen op te hangen en door stickers op de verpakkingen van kozijnen, ramen en deuren te plakken.

Doe mee

Werk je in de bouw en wil je ook je steentje bijdragen aan deze campagne? Dan kan je meedoen aan de actie. Hang de keetposter ook op en maak een selfie of ussie. Deel de foto op social media met de hashtag #kozijnenhout100procent of mail de foto naar info@hout100procent.nl o.v.v. ‘Keetposter’. Als je meedoet maak je 100% kans op een exclusief cadeau. Inzending kan t/m 31 maart 2021. Klik hier om de poster de downloaden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over houten kozijnen kun je terecht op de website van Houkesloot Toelevering: Houten Kozijnen | Houkesloot Toelevering